Diverse

Branduri de lux de obiecte sanitare

Tehnologiile moderne disponibile pe piață vă permit să găsiți soluții care să faciliteze în mod semnificativ utilizarea confortabilă a toaletei și a băii în viața de zi cu zi, precum și a instalațiilor sanitare din bucătărie. Iată câteva branduri de lux ce oferă clienților produse de o calitate superioară.

  • Geberit este un producător elvețian considerat de mulți specialiști din domeniu ca fiind pionierul european al tehnologiei sanitare. Compania a fost prima care a dezvoltat și brevetat un tip de toaletă revoluționar. De la pisoare și până la vase wc orice produs Geberit este ușor recognoscibil

Astăzi, Geberit este un grup internațional care se bucură de o mare recunoaștere nu numai pe piețele europene, ci și pe cele globale. Are fabrici în Elveția, și Germania. 

Ascultând de dorințele clienților, brandul amintit a creat o gamă largi de articole din ceramică și accesorii de baie foarte moderne, adaptate foarte bine la diferitele nevoi ale consumatorilor de azi și proiectelor de design interior în ​​stil clasic sau modernist. 

Produsele Geberit se evidențiază prin niște forme simple, de o eleganță rafinată, precum și prin niște funcționalități excepționale, completate și de tot felul de tehnologii inovatoare, care asigură nu numai o utilizare confortabilă a obiectelor sanitare amintite, ci și prin economia de apă pe care o fac când sunt utilizate, asta ca să nu mai vorbim de ușurința deosebită în întreținerea lor.

  • Blanco este o companie prestigioasă care a fost fondată acum aproape un secol, mai precis în anul 1925, este încă în continuă dezvoltare și în prezent, iar produsele sale sanitară sunt disponibile în peste 100 de țări din întreaga lume. Clienții cu atrași de materiale de înaltă calitate utilizatem de precizia de manoperă, în egală măsură de funcționalitate și estetică. 

Compania Blanco produce produse de înaltă calitate pentru echipamente de bucătărie. În prezent este considerat cel mai mare producător de acest tip de articole. Produsele Blanco se disting printr-o calitatea și fiabilitatea germană fără cusur. 

  • Grohe este renumit pentru produsele sale ce au un design extrem de modern, minimalist, testele multiple de rezistență la coroziune și durabilitate și utilizarea în ultima vreme a unor sisteme inovatoare, precum ar fi:

SmartControl – un sistem de duș care permite controlul complet asupra intensității și temperaturii fluxului de apă.

Sense – un sistem deosebit de util care protejează împotriva inundațiilor din baie (detectează scurgerile, urmărește umiditatea aerului și, de asemenea, întrerupe alimentarea cu apă și informează despre amenințarea detectată).

EcoJoy – o tehnologie care face posibilă economisirea apei.

DreamSpray – o tehnologie specială utilizată în toate sistemele de duș Grohe; ea asigură un flux regulat de apă.

Calitate nemțească la superlativ!

  • Roca este, fără îndoială, unul dintre liderii mondiali în sectorul echipamentelor de baie. 

Producătorul oferă o selecție extrem de largă de baterii, dar și numeroase produse din ceramică sanitară. Fanii Roca cumpără de la cădițe de duș, baterii de baie și bucătărie, cabine de duș, căzi, rame pentru vase de toaletă ascunse, dispozitive de hidromasaj, mobilier de baie și accesorii diverse, într-o varietate amețitoare de forme și culori. Produsele înglobează tehnologii inovatoare, procese de producție durabile, tehnologii ecologice, igienă și economie. 

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *