Tehnologie

Ce aplicatii sunt necesare oricarei afaceri?

Cosmo Consult lucreaza cu produsele Microsoft Dynamics de mai multi ani. Au realizat peste 1000 de proiecte in diverse domenii, dintre care peste 150 sunt implementate pe platformele Microsoft. Proiectele Cosmo Consult pentru implementarea Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV , industrie si solutii functionale au fost in mod repetat acordate de Microsoft Corporation, care confirma competentele echipei Cosmo Consult.

Microsoft Dynamics 365, care combina functionalitatea CRM si ERP, le permite sa ofere clientilor experienta aprofundata pentru o solutie cuprinzatoare a problemelor de afaceri, intr-o singura solutie. Cosmo Consult ofera servicii pentru selectarea solutiei de care ai nevoie, compiland combinatia optima de aplicatii Dynamics 365 care sunt potrivite pentru compania ta, implementand si sustinand sistemul.

Utilizezi deja produse Microsoft Dynamics?

Eliberarea solutiei de cloud nu implica necesitatea de a trece la cloud: clientii Cosmo Consult vor putea continua sa utilizeze solutii dinamice in infrastructura proprie si autonoma. Cosmo Consult continua sa sustina si sa dezvolte versiunile curente in intregime. Principalele repere in dezvoltarea versiunilor noastre actuale de solutii furnizate in Romania sunt urmatoarele:

  • Dynamics AX : faza principala de asistenta;
  • Dynamics CRM Online : Devii parte a solutiei cloud Dynamics 365.
  • Dynamics CRM : continua dezvoltarea sub marca Dynamics 365 (pe premisa).
  • Dynamics NAV : in viitorul apropiat, o noua versiune a NAV 2017 cu suport standard ulterior de 10 ani va fi lansata pe piata mondiala.

Toti clientii actuali care utilizeaza Dynamics CRM, Dynamics CRM Online, Dynamics AX, Dynamics NAV vor putea continua sa foloseasca produsele lor in cadrul contractelor existente. In plus, este o practica standard sa furnizezi conditii preferentiale la trecerea la versiuni noi de solutii si schimbare a modelelor de licenta.

Beneficiile sistemului

Functionalitate. CRM + ERP. 40% din timpul de lucru este pierdut la trecerea intre sarcini. Nu mai exista actiuni suplimentare si date imprastiate. Dynamics 365 te ajuta sa consolidezi toate informatiile despre clienti, vanzari, factura, produs si expediere.

Automatizare de la A la Z. Dynamics 365 ofera un set unic, bine gandit de aplicatii de afaceri, fiecare dintre acestea acoperind numarul maxim de sarcini pentru o anumita zona – vanzari, marketing, servicii, servicii de teren, operationale si management de proiect.

Economie. Nimic mai mult. Dynamics 365 este o solutie modulara. Poti alege doar acele aplicatii de afaceri de care ai nevoie sau iti poti crea o combinatie individuala intre functionalitatea diferitelor module. Platesti doar pentru functiile pe care le vei folosi cu adevarat. Totul este simplu si profitabil.

Functii noi in cloud. Dynamics 365 ofera mai multe optiuni pentru instalarea sistemului – local pe serverele tale (pe premisa) sau in cloud, oferindu-ti functii suplimentare de asistenta IT pentru afaceri.

Dezvoltare. Adauga modulele necesare cand esti gata. Poti conecta blocuri functionale noi in orice moment in care afacerea ta va necesita automatizarea acestora.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *