Diverse

Cum aleg cele mai frumoase accesorii femei?

Pentru că unele ocazii sau unele ţinute merită din plin să fie cel mai bine puse în valoare prin intermediul celor mai frumoase accesorii femei şi pentru că ai nevoie de apariţii care să facă diferenţa, trebuie să ajungi aici, pe Felamo.com Dar mai întâi, trebuie să citeşti cele mai bune sfaturi cu privire la alegerea accesoriilor.

Atunci când vrei sa alegi cele mai frumoase accesorii, trebuie să ţii cont de un lucru foarte important: trebuie să ţii cont de ţinuta ta de zi cu zi de ocazia cu care vrei să le porţi şi de preferinţele tale, bineînţeles.

Accesoriile pentru femei sunt cele care te ajută să transformi cele mai banale ţinute în cele mai şic, mai rafinate şi mai sofisticate.

Iată însă care sunt regulile de care să ţii cont atunci când alegi cele mai frumoase accesorii pentru femei.

Nu exagera cu accesoriile. Chiar dacă adori la nebunie bijuteriile şi accesoriile de tot felul, asta nu înseamnă că ar trebui să exagerezi cu purtarea lor. Mai ales atunci când vine vorba despre accesorii „oversized” care atrag privirea precum colierele mai masive sau brăţările mai groase. Alege deci un singur accesoriu care să fie mai impozant şi ţinutele tale vor fi mai elegante.

Fii foarte atentă atunci când îţi alegi colierele. Bineînţeles că în acest caz,totul ţine de gusturi, dar cel mai bine ar fi ca un colier, precum cel de perle, să nu fie îmbinat cu alte tipuri de accesorii mai impozante.

Ai grijă la felul în care asociezi accesoriile. Este important să alegi accesoriile în funcţie de stil. Iar atunci când îţi vine greu să asortezi accesoriile cu hainele pe care le vei purta, alege bijuterii mai minimaliste, precum o simplă brăţară din argint.

Accesoriile pe care le alegi trebuie să se adapteze look-ului tău şi ocaziei. Atunci când vrei să alegi cele mai frumoase accesorii, trebuie să te bazezi pe detaliile din garderoba ta şi de look-ul tău în general. Deci dacă mergi la un interviu sau la o întâlnire mai formală, nu vei purta accesorii în formă de inimioară flori sau steluţe.

De asemenea, trebuie să cauţi mereu armonia atunci când alegi accesoriile care să te pună în valoare. O pereche de mănuşi sau o curea de exemplu, va trebui să fie aleasă în funcţie de piesele vestimentare pe care le porţi. Iar un inel mai fantezist din plastic nu se va potrivi deloc cu un ceas mai elegant în nuanţe de auriu sau de argintiu.

Ce culoare ar trebui să aibă ţinutele tale? Atunci când vine vorba despre ţinuta ta, cel mai bine ar fi să nu alegi mai mult de trei culori. De exemplu, dacă alegi o rochie în nuanţe de bleumarin sau o salopetă în nuanţe de maro, poţi alege un accesoriu în alte nuanţe, precum portocaliul sau auriul.

Ai înţeles deci. Cele mai frumoase accesorii sunt cele care te vor ajuta să obţii un look impecabil, personal şi original. Sunt deci veritabile „instrumente” indispensabile atunci când vrei să pui cel mai bine în valoare un look, care să te pună la perfecţie în valoare.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *