Tehnologie

Dulapuri frigorifice inox de calitate pentru unitatea ta HoReCa

Dulapurile frigorifice HoReCa oferă profesioniștilor o gamă largă de soluții pentru conservarea alimentelor destinate celor mai variate nevoi de utilizare, răspunzând astfel la fiecare cerință specifică a pieței.

Cu o gamă unică de produse de răcire oferită clienților, de la TC Romania Crown Cool poți comanda dulapuri frigorifice inox cu dimensiuni diferite pentru standardele utilizate în sectorul HoReCa (GN, snack, patiserie și cofetărie, pește etc.).

Gama largă de dulapuri frigorifice de la TC Romania Crown Cool sunt fabricate cu uși din oțel inoxidabil și uși din sticlă și temperatură negativă pentru întreținerea alimentelor congelate. Sunt oferite și alte modele care încorporează sertare utile sau departamente de depozitare independente de restul dulapului din partea de jos.

Întregul set de detalii garantează profesionistului un produs robust și ergonomic. Pe lângă faptul că este funcțional și ușor de curățat în interior, are și un raport preț-calitate excelent.

Alege și tu o tehnologie de refrigerare foarte eficientă, care garantează conservarea perfectă a alimentelor la cel mai mic cost. 

Avantajele principale ale unui dulap frigorific achiziționat de la TC Romania Crown Cool: 

1. este extrem de funcțional;

2. prezintă o mare ușurință în setare;

3. dispune de protecție deosebită în utilizare;

4. are un design ergonomic;

5. are un sistem de închidere și deschidere simplu;

6. la modelele moderne ușa se poate bloca automat;

7. este ușor de curățat.

Controlul electronic funcțional și intuitiv al echipamentului permite accesul direct la diferitele funcții ale dulapului frigorific din inox.

În fapt, un astfel de dulap frigorific din inox modern dispune de un panou de control integrat, pentru o protecție mai mare împotriva murdăriei. Mai mult decât atât, protecția împotriva pătrunderii prafului și a apei din exterior se face conform clasificării IPX5 (standard internațional).

Amplasarea unui dulap frigorific modern este adaptabilă, în funcție de direcția de deschidere a ușii.

Echipamentele frigorifice moderne de acest tip sunt echipate cu un mecanism de închidere și blocare automată, fapt care ajută la creșterea confortului la încărcarea și descărcarea al dulapurilor respective.

Apa rezultată din procesul de degivrare este evaporată automat.

Designul mânerelor integrate, vertical amplasate pe toată lungimea ușii, permite o suprafață de prindere confortabilă și accesibilă, evitând posibilele lovituri accidentale.

Dulapurile frigorifice din inox pentru alimente sunt destinate în mod special unităților HoReCa mici, unde este necesar să se optimizeze spațiul maxim disponibil, deoarece acestea au o suprafață necesară mai mică. Ele pot fi simple, dar și duble.

De exemplu, pentru a satisface nevoile specifice ale profesioniștilor din lumea produselor de patiserie și panificație, există dulapuri frigorifice special concepute pentru acestea.

Dulapurile din inox special concepute pentru depozitarea profesională a produselor de patiserie și panificație, au un sistem de răcire forțată cu aer care garantează conservarea alimentelor sensibile utilizate în această industrie.

Luminile cu LED-uri, amplasate strategic pe partea din față a plafonului dulapului inoxidabil, oferă o iluminare perfectă a întregului compartiment. Ele consumă puțină energie, iar economia la factura electrică este în strânsă colaborare cu economisirea energiei prin faptul că nu furnizează căldură interiorului.

Toate componentele amplasate în interiorul dulapurilor frigorifice (polițe) sunt detașabile, pentru a facilita curățarea echipamentului.

În plus, dulapurile au un canal de scurgere încorporat, care permite evacuarea apei reziduale care se poate produce în interiorul echipamentului.

Alegerea accesoriilor potrivite este o garanție a funcționării corecte a unui astfel de echipament de refrigerare.

Gastronorm (GN) este formatul care permite utilizarea măsurilor standardizate, care facilitează tratarea alimentelor în industria HoReCa, întrucât toate dotările care intervin în proces sunt concepute pentru a găzdui același tip de măsuri. Dulapurile frigorifice gastronorm folosesc un sistem de ghidare încorporat, care elimină riscul ca rafturile pentru tije sau tăvile gastronorm să se răstoarne în momentul extragerii.

Izolația este un factor cheie pentru buna funcționare și performanța a aparatelor frigorifice de acest gen. Iar un dulap din inox bun îndeplinește cu succes această cerință.

Ai nevoie de dulapuri de inox de calitate pentru unitatea ta? Le poți comanda acum la preț foarte bun de pe TC Romania Crown Cool!

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *