DiverseStiriTehnologie

Huawei eLTE SafeCity câștigă premiul ”Future Technology”

Soluția Huawei eLTE SafeCity a câștigat premiul ”Future Technology” la evenimentul Critical Communications World 2017, prezentat de TCCA (Asociația Critical Communications și TETRA). Acest premiu recunoaște autoritatea tehnică și contribuția Huawei la continuarea inovării în domeniul comunicațiilor de nivel critic.

Fondată în 1994, TCCA este cea mai importantă organizație de comandă în domeniul comunicațiilor de nivel critic. Astăzi, TCCA continuă să sprijine și să promoveze utilizarea tehnologiilor de comunicare de tip trunking și stimulează sinergia industrială în dezvoltarea capacităților viitoare de broadband mobil, atât pentru utilizatorii cât și pentru furnizorii de comunicații de nivel critic.

Rețelele tradiționale de comunicare narrowband, care suportă doar servicii de voce de bază, nu pot satisface cerințele actuale de rețea pentru poliție mobilă, multi-servicii, monitorizare multilaterală, comandă inteligentă și dispecerat inteligent. Soluția eLTE SafeCity este răspunsul Huawei la această provocare.

Cuprinde comandă convergentă, totodată încorporând broadband trunking E2E eLTE, aplicații broadband pentru date, video mobil, backhaul video wireless, și produse accesorii. Această soluție, fiabilă și exhaustivă, suportă comunicații broadband și narrowband, convergență de servicii, senzori multipli, și cloud mobil.

Huawei susține cooperarea deschisă și urmărește o strategie de integrare în cursul inovării siguranței publice, pentru a facilita transformarea digitală a poliției mobile. Contribuția sa în industria de profil constă din trei părți: dezvoltarea standardului, inovațiile tehnice, și formarea ecosistemelor.

Sursa BlogDeTehnologie

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *