Tehnologie

HUAWEI WATCH GT2

HUAWEI Watch GT 2 este un SmartWatch de tip revolutionar, modern si comod.

Din punct de vedere estetic, deține un design ultra slim, format dintr-un ecran din sticla 3D de înaltă calitate, care îi confera un aspect lipsit de rama.

Ceea ce îl diferențiază de celelalte device-uri este soluția revoluționară de încărcare; designul chipset-ului dublu si algoritmii 2.0 de economisire a consumului îi confera, în același timp, o capacitate de consum redus al bateriei și o baterie puternica.

Autonomia bateriei variază în funcție de seria device-ului: seria de 46 mm posedă o autonomie de 2 saptamani, iar cea de 42 mm, o săptămână. Ambele serii conțin statistici despre exercițiile fizice (pana la 90 de minute pe saptamana), pot reda muzica (pana la 30 de minute pe saptamana), au o funcție pentru a monitoriza cu exactitate frecventa cardiaca, suporta apeluri (până la 30 de minute pe saptamana) si ecranul aprins pana la 200 de ori pe zi (pentru o autonomie a bateriei pana la 2 saptamani).

Cu HUAWEI Watch GT 2 puteti avea parte de un antrenor de sport profesionist, deoarece acest dispozitiv monitorizează exercițiile fizice ale fiecărui om în mod personal, folosind o urmărire prin GPS a exercițiilor fizice monitorizand cu exactitate frecvența cardiacă și tensiunea.

HUAWEI Watch GT 2 poate fi asistentul dumneavoastră de zi cu zi; acesta este compatibil bluetooth, în așa fel, veți putea gestiona apeluri, muzică și notificări doar cu un singur click. În plus, vă veți putea monitoriza somnul, nivelul de stres și nivelul oxigenului prezent în corp, ca și cum ați avea la îndemână aparatura specifică.

HUAWEI Watch GT2 este device-ul potrivit pentru fiecare om deoarece monitorizează cu acuratețe și mare atenție sănătatea fiecăruia!

Multumita lui, veți putea afla de eventuale probleme de sanatate si, deasemenea, va veti putea mentine in forma, avand exerciții personalizate pentru dumneavoastra.

În concluzie, dacă doriți să țineti pasul cu modernitatea și tehnologia, dar doriți, în același timp, sa conduceți un stil de viata sanatos, HUAWEI Watch GT 2 este tot ceea ce căutați!

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *