Tehnologie

Imaginile obţinute cu camerele spion reprezintă o probă în instanţă sau nu?

Pentru că sunt din ce în ce mai populare în rândul persoanelor fizice şi juridice deopotrivă, dispozitivele de supraveghere denumite camere spion înregistrează cu mare acurateţe probe de divorţ, probe ce pot fi folosite în instanţă sau alte imagini ce pot dovedi un furt, un adulter sau o ilegalitate.

Cei care suspectează că cineva nu îşi face treaba aşa cum se cuvine, sau că partenerul îi înşeală trebuie să apeleze la camere spion pentru a dovedi faptele la care fac referire. Suspiciunile trebuie să fie confirmate sau infirmate, astfel încât o persoană să poată fi acuzată sau absolvita de orice vină. Foarte bine “deghizate” în casă, în sediul companiei sau în alte locuri, camerele spion înregistrează imagini importante ce pot fi folosite sau nu ca şi probe în instanţă.

Camerele spion – utile în multe scenarii cu implicaţii legale sau nu

Camerele spion se vor dovedi utile în numeroase scenarii, având funcţii foto, video, audio, senzori de mişcare şi lentile de înaltă calitate ce pot surprinde mişcările celor care se afla în jur cu o acurateţe uimitoare. Camerele spion sunt recomandate celor care:

·  bănuiesc că sunt înşelaţi de către partenerii de cuplu;

·  sunt şantajaţi cu o sumă de bani sau cu servicii şi vor să dovedească acest lucru;

·  bănuiesc că sunt furaţi de către angajaţi;

·  au observat un comportament suspect la copilul lăsat în grija bonei;

·  bănuiesc că bătrânii sau bolnavii lăsaţi în grija unei persoane angajate special în acest sens sunt maltrataţi sau ameninţaţi;

·  bănuiesc un comportament suspect al copiilor lor.

Camerele spion pot fi ascunse atât în diferite locaţii în domiciliu, în nasturi, în  bibliorafturi, în brichete, în ceasuri de mână, în ceasuri de masă, sau în alte dispozitive. Oferind capturi foto-video excelente, cu rezoluţii mari şi cu o fidelitate a redării excepţională, filmuleţele şi fotografiile pot fi folosite ca şi probe inclusiv în instanţă.

3 motive pentru a comandă şi a folosi o cameră spion

Printre cele mai importante motive pentru care oamenii investesc în camerele spion sunt acelea de a-şi confirma sau a infirma bănuielile pe care le au. Unele persoane îşi bănuiesc partenerii că le înşeală, în timp ce altele bănuiesc angajaţii de rele tratamente aplicate copiilor sau bolnavilor ori de furturi, iar acestea sunt cele mai importante motive pentru care camerele spion reprezintă o investiţie eficienta.

Totodată, un alt motiv pentru care oamenii investesc în camere spion este legat de dimensiunile mici ale acestora, fiind greu de depistat. Acestea pot fi ascunse în pahare de cafea false, şepci, sticle cu apă, în mouse-uri, USB-uri, căciuli, chei auto, dar şi în pixuri şi alte dispozitive. Camera spion pot fi folosite atât în spaţii private, fără probleme, cât şi în spaţii publice, respectând reglementările legale existente. În cazul unui jaf din locuinţa sau din sediul afacerii, camerele spion se vor dovedi extrem de eficiente.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *