Stiri

Sfaturi pentru închirierea unui spațiu de producție

Odată cu începerii unei afaceri sau a extinderii uneia existente, este posibil să existe nevoia de a avea un spațiu mai mare pentru producerea sau stocarea produselor. În acest caz, este posibil să fie fie nevoie de un spațiu industrial sau de un depozit pe măsură. Depozitele, clădirile de producție și spațiile multifuncționale sunt considerate proprietăți industriale. Aceste spații pot fi utilizate pentru producerea, depozitarea, îndeplinirea sau distribuirea produselor sau a mărfurilor. Alegerea unui asemenea spațiu ar trebui să se realizeze ca urmare a respectării unor sfaturi, așa cum reiese de mai jos.

De ce numeroase persoane optează pentru închiriere spațiu producție București

Aceasta este una dintre soluțiile potrivite pentru a îndeplini toate aceste nevoi, dar mai ales pentru a beneficia de numeroase avantaje. Înainte de semnarea contractului final de închiriere spațiu de producție București, este bine totuși o asigurare suplimentară referitoare la iluminarea eficientă din punct de vedere energetic, la tipurile de sisteme de prevenire a incendiilor, la locurile de parcare disponibile, la spațiul destinat livrărilor sau la posibilitatea de modificare a spațiului astfel încât acesta să se potrivească nevoilor personale.

Criterii de luat în calcul înainte de a alege spațiul de închiriat

1. Stabilirea nevoilor comerciale

Natura afacerii este cea care determină în cele din urmă tipul de proprietate care se potrivește cel mai bine în vederea închirierii. Proprietatea industrială se încadrează în general în unul dintre cele trei subseturi diferite:

–   Spațiu de depozitare;

–   Spațiu de fabricație;

–   Spațiu flexibil sau proprietate cu utilizare mixtă (combinație între depozit și producție).

Fiecare tip de spațiu industrial servește unui scop diferit. Un depozit este utilizat în principal pentru depozitarea și distribuția produselor. Un centru de distribuție este un tip de depozit care este utilizat pentru distribuirea produselor, dar care nu face parte din procesul de construcție sau asamblare. Utilizarea unui depozit poate necesita echipamente pentru ambalarea și etichetarea produselor în pregătirea expedierii.

În schimb, un spațiu de fabricație este locul în care se creează, se construiește sau se asamblează produse. În funcție de nevoile de fabricație, acest tip de spațiu poate avea nevoie de zonare specială sau tipuri speciale de construcții, cum ar fi pardoseli armate, surse de energie cu volum mare sau o anumită înălțime a tavanului

Un spațiu flexibil, sau o proprietate cu utilizare mixtă, este o combinație între un spațiu de depozit și un spațiu de fabricație, astfel încât să poată fi acoperite nevoile de fabricație și de depozitare într-un singur loc.

2. Localizarea spațiului de producție

Bazele de date de proprietăți online permit începerea căutării spațiului de producție din confortul propriei case sau al biroului. După ce căutările au fost restrânse după tipul de proprietate care se potrivește cel mai bine afacerii deținute, ca de exemplu, depozit de închiriat Sibiu, pot fi utilizate baze de date online pentru a compara proprietăți care îndeplinesc criteriile specifice.

Înainte de a începe căutarea, este nevoie de luarea unor decizii referitoare la:

–   Bugetul lunar de închiriere;

–   Spațiul necesar;

–   Tipul locației căutate: e nevoie de apropiere față de clienți, parteneri, furnizori sau anumite moduri de transport?

–   Caracteristicile necesare: de exemplu, birouri la fața locului, docuri de încărcare pentru camioane, surse de alimentare mari, pardoseli armate sau o anumită înălțime a tavanului.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *