Tehnologie

Tehnologie de spionaj performantă, ușor de comandat online

Tehnica de spionaj uzuală de tip cameră de filmat miniaturală sau microfon spion este folosită prioritar pentru a obține dovezi. Dar nu numai pentru asta.

Tehnologia spion poate ajuta chiar și persoanele ce nu vor să se transforme în detectivi amatori, ca să își asigure casa sau mașina, cu ajutorul echipamentelor care te poate apela atunci când există zgomote suspecte în apropierea acestora.

Microfoanele spion sunt utilizate pentru înregistrarea ascunsă a conversațiilor și procesarea ulterioară a acestora, dar și ascultarea acestora live de la distanță.

Noile tehnologii au făcut posibilă dezvoltarea de microfoane foarte mici, care sunt aproape neidentificabile de ochiul uman.

Microfoane spion pentru comunicare ascunsă

Microfonul pentru comunicarea ascunsă este visul cel mai mare al oricărui elev sau student. Receptorul este wireless și folosește o buclă specială de inducție bluetooth. Receptorul este într-adevăr miniatural și se poate ascunde cu ușurință direct în canalul urechii. Este un fel de greieraș Jiminy Cricket  al lui Disney. Această tehnică de spionaj este complet invizibilă și nedetectabilă. Datorită faptului că receptorul este perfect etanșat în ureche, sunetul care vine de la el poate fi auzit doar la ureche și nicăieri altundeva!

În definitiv și prezentatorii tv au o asemenea cască minune cu ajutorul cărei aud voci în timp ce sunt în direct. Ce-i drept, sunt vocile celor din regie și de regulă le dau ordine, le transmit ce întrebări să pună invitaților.

Microfoanele spion GSM sunt cele mai cumpărate acum. Este normal ca să fie așa, deoarece aceste echipamente miniaturale spy pot funcționa prin acoperire GSM, deci nu trebuie să îți mai faci griji cu privire la distanța la care se află utilizatorul.

Plus că ele sunt acum personalizate în fel și chip, așa încât dacă ai nevoie de un microfon spion inclus într-un obiect de zi cu zi, precum ar fi o tastatură, un mouse, lampă de birou, un ceas, o jucărie, un suport de creioane, un bec, nu e nicio problemă ca să îl poți cumpăra online.

Limita camuflării acestor microfoane spion de dimensiuni extrem de reduse ține din ce în ce mai mult doar de imaginația producătorilor.

Microfonul spion cu GSM este o opțiune perfectă pentru orice doritor de tehnică audio de acest gen.

Dacă ești în căutarea unui microfon GSM pentru a asculta anumite conversații la distanță, în magazinul smtsol.ro vei găsi cele mai bune produse de acest fel.

Totuși, trebuie ca să spunem că este relativ dificil ca amator ca să instalezi corect dispozitivul de ascultare exact în zona de interes, deoarece necesită anumite cunoștințe tehnice. Mai există și alte provocări, pornind de la asigurarea accesului în respectivul spațiu, timp pentru instalarea acestuia, dar și găsirea locului potrivit pentru a capta cât mai bine conversația respectivă.

Cu cât microfonul este mai aproape de emitent, cu atât este mai mare calitatea ascultării. De asemenea, trebuie să fii atenți la acustica camerei respective (dacă este un microfon spion de interior).

Se mai pot folosi microfoanele spy ca accesorii plasate pe corp, în anumite piese de îmbrăcăminte sau într-o servietă, inclusiv pentru a monitoriza propria conversație cu alte persoane.

Criterii de alegere a unui microfon spion

Pentru a selecta un microfon adecvat, trebuie să iei în considerare viitoarea sa utilizare și să alegi un produs cu caracteristicile tehnice în raport de această destinație ce i se va da. Parametrii de bază ai oricărui microfon spion sunt: banda de frecvență, direcționalitatea, sensibilitatea și impedanța.

Banda de frecvență pentru microfoane secrete miniaturale bune variază de la 300 Hz la 6000 Hz.

Direcționalitatea indică sensibilitatea la presiunea acustică în funcție de direcția de impact asupra membranei sale.

Sensibilitatea microfonului indică magnitudinea tensiunii de ieșire a microfonului la o anumită presiune acustică, adică, dacă microfonul mai este încă capabil să înregistreze chiar dacă avem de-a face cu un sunet slab.

În funcție de sensibilitate  se va stabili impedanța produsă de microfon în raport cu o anumită presiune acustică. De pildă, un microfon spy care are o sensibilitate mare, va avea o impedanță la ieșire mai mare, fără a necesita o amplificare mare precum un microfon cu sensibilitate mică.

Pentru informații mult mai detaliate despre microfoanele spion și comenzi accesați site-ul smtsol.ro!

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *